July 7, 2015

Picnic x2

Nyt kun sateet jälleen saapuivat (jes ihanaa Suomen kesä) onkin mukava puhua siitä mitä teki sen hetken kun aurinko paistoi. Itse siis suuntasin 30 tuhannen muun ihmisen kanssa kohti Ruissaloa ja Ruisrockia, jossa tänä vuonna jammailin ilman kameraa.

Näin "aikuisena" ulos auringonpaisteeseen meneminen tuntuu vaikeammalta kun junnuna kun hiekkalaatikolla tai metsässä varmasti keksi tekemistä. Itse en erityisemmin edes pidä auringonottamisesta ja festareitakaan ei jokaiseen aurinkoiseen päivään oikein ehdi järjestymään. Keksimmekin sitten komeamman puoliskoni kanssa että mitä jos sitä tekis vaan sitä mitä normaalisti tekee sisällä niin ulkona. SYÖMISTÄ. 

Siispä olemme kahdesti pakanneet lounaat autoon ja suuntautuneet kauniimmille maisemille. 

Ensimmäisen piknikin paikaksi valikoitui Ruissalo. Toki monta viikkoa ennen rokkeja. Pakkasimme edellisen päivän kiinalaisen jämät sanomalehteen (ettei lämpö karkaisi) ja ajelimme rantaan. Jälkkäriksi tehtiin pikaiset mustikka-mangosmoothiet. Smoothiesta tulee muuten tosi piristävän raikasta kun tavallisen jugurtin sijaan käyttää "kaurajugurttia", eli esimerkiksi Oatlyn outgurtia. Korkkasimme myös kesän ensimmäiset Garaget tuolla reissulla.

IMG_2242
IMG_2267
IMG_2250
IMG_2258
Toisella kerralla päätimme ottaa suunnaksi kotikaupunkini ainoan nähtävyyden eli Kuusiston linnanrauniot. Lapsuuden muistot raunioista olivat ko hieman haihtuneet ja paikka osoittautui paremmaksi piknik paikaksi kuin osasimme odottaa. Raunioiden läheisyydessä olisi voinut muun muassa paistaa avotulella ruokaa. Istahdimme kuitenkin raunioiden keskelle tuulen suojaan viimeiseksi tunniksi ennen sateiden alkua. 

Mukaan tälle piknikille lähti mahdollisimman freesiä naposteltavaa eli eväskoriin tarttui muunmuuassa mozzarellasalaatin ainekset, hedelmiä, mansikoita ja ihania makeita suomalaisia porkkanoita. Piknikin kruunasi sitruunalla piristetty ginger ale -drinkki.

IMG_2334
IMG_2324
IMG_2333

2 comments:

  1. Oi että kun sulla on hieno banneri<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    ReplyDelete