April 11, 2015

Tiirikkala

Euroopan nuorten parlamentista, tuttavallisesti EYP:stä, en ole oikeastaan koskaan kirjoitellut sen enempiä blogiini, vaikka se rakkain "harrastukseni" onkin. Tai no voiko tuota oikeastaan edes vain harrastukseksi sanoa, kun suurimmaksi osaksi tuntuu että EYP on enemmänkin elämäntapa.

Itse hullaannuin EYP:hen heti ensimmäisen istunnon jälkeen ja sen jälkeen olenkin kokonaiset kaksi (ja risat) vuotta ollut EYP Turun hallituksessa mukana. Nyt järjestelen omaa istuntoa hiukan reippaalle sadalle ihmiselle. 

Koska ollaan pieni paikallisjärjestö, ei meillä ole hienoja toimistoja, joissa pitää kokouksia. Tämän takia on aivan pakko koluta Turun kahviloita. Tällä kertaa taidettiin löytää vihdoin se täydellinen. Vielä kun tämä ihana vanha Artekin myymälä olisi yhtä rauhallinen joka päivä kuin se oli pitkäperjantain aamuna (kyllä klo 11-14 lasketaan aamuksi pyhäpäivänä).

Voisin muuttaa Tiirikkalaan asumaan vaikka heti. Mikään ei lämmitä mun sydäntä niin paljon kun valkoiseksi maalattu puu ja tumma puinen pöytä johon mahtui helposti koko porukka istumaan.

 photo IMG_1520_zpsuqx2qhzn.jpg
 photo 2015-04-03 Tiirikkala_zps5utjbtpd.jpg
 photo IMG_1531_zpsoeanegga.jpg
 photo IMG_1538_zpsgzxzho7h.jpg
 photo IMG_1543_zpshgfvpru1.jpg

2 comments:

  1. Tosi kivoja ja isoja kuvia täällä! :-)

    ReplyDelete
  2. Ensivilkaisulta tosi kiva blogi, täytyypä selata paremmin läpi, kunhan deadlinet helpottaa. :)

    ReplyDelete