July 12, 2014

Kesäinspiraatiota isolla K:lla

Suurin osa omasta kesälomastani menee töitä tehden. Mustissa vaatteissa ja hikisenä paahteisella terassilla juosten likaisia astioita vieläkin kuumempaan keittiöön. Hiuksetkin mulla on aina kiinni töissä, ollaanhan kuitenkin ruokien äärellä. Kesävaatteet ja niiden ihana hehkeys onkin siis jäänyt tosi paljon syrjälle tänä kesänä. Töiden jälkeen yleensä lähinnä makailen sohvalla tai auringossa lukien tai maalaillen tai sitä ah niin ihanaa uusintojentäyteistä telkkaria.

My summerSe ei kuitenkaan tarkoita sitä ettei ihanista kesälomapäivistä voisi unelmoida. Kun työt loppuu alkaa mun loma johon kuuluu niinkun kunnon kesään kuuluu; festarit ja matkailua. Töiden lomassa on ihanaa muistaa että se mun kesälomanihan on vasta edessä. Ja unelmointiin mulla kuuluu yleensä tunnelmaan sopivien asukokonaisuuksien mietiskely ja tunnelmointi. Keräsinkin siis muutaman ihanan kollaasin näistä visioista. Jokaisesta löytyy jotain, jonka jo omistankin (ehkä vain eri värisenä). Nämä omat vaatekappaleet ovatkin toimineet ensimmäisenä inspiraationa!

Mun kunnon kesäloman alottaa ihana matka tyttöporukalla suureen pääkaupunki Helsinkiin ja siellä kohti Weekend-festareita. Weekend itsessään on mulle aivan uus tuttavuus, sillä vaikka festarit ovatkin mulle tuttuja on ennen musagenre ollut jotain aivan muuta. Ruisrockissa ja Rock the Beachissä elektro on jäänyt vähän vähemmälle kuuntelulle Knife Partyä lukuunottamatta vuosi takaperin.

Summer festivals

Tän kollaasin erityisinspiraationa on toiminut Käytännöllisyys isolla K:lla.
1. REPPU on ehdoton ykkönen mulle monessa tilanteessa, mutta erityisesti festarien väenpaljoudessa ei houkuttelu olkapäällä keikkuva kassi. Ehdottomasti repun tarvitsee sadepäivänä jolloin sinne mahtuu sadetakki.
2. HYVÄT KENGÄT. Omat jalkani ovat päättäneet rakastua Vanseihin. Converset hiertää, sandaalit hiertää, lenkkarit on liian sportit moneen tilanteeseen. Vanssit on aina varma.
3. VESIPULLO. Ei kaipaa selittelyjä
4. SHORTSIT. Ettei vilahda liikaa.
5. KORVIKSET. Simppelit ei jää kiinni minnekään, eikä häiritse.

Summer festivals 2

Mutta ei sitä nyt festareillakaan jaksa ihan täysin käytännöllinen olla! Omasta kaapistani puuttuu vielä se ihana kukkatoppi ja maxihame. Ei niitä nyt kannata hankkia, kun ei niitä kuitenkaan pääsisi käyttämään. Kenkäkaartini sai kuitenkin uutta vahvistusta noin kuukausi sitten Vagabondilta, joiden kengät ei ilmeisesti vai voi olla muuta kuin hyviä mun jaloille. Ihanat Minho-sandaalit lähti verkkokaupasta matkaamaan kotiin hetimiten kun niitä liikkeessä sovittelin. Tosin hieman vaaleammassa värissä kuin kuvassa.

InterRail


Takaisin käytännöllisyyteen. Sitä meinaa tarvitaan reilatessa. Muuten ei hymyilytä. Tämän takia ihanat Nike Pegasus +30 -kengät löysivätkin pari kuukautta sitten myöskin tiensä kenkieni joukkoon. Niissä kelpaa kävellä kuukauden vaikka selässä olisikin pari kiloa enemmän kuin normaalisti. Likaiset hiukset luultavasti tulevat olemaan myös väistämätön vaiva reppureissatessa ja se saakin kokemuksen mukaan mukavasti piiloon bandana-huivin alle piiloon. Lisäksi ilman hyviä kuulokkeita ei matkaaminen ole mitään.

InterRail 2

Reililläkään ei kuitenkaan voi olla vain käytännöllinen vaan kun reppu tippuu selästä majotukseen niin siirtyy tyylikin vähemmän käytännölliseksi. Uusinpana lempivaatteena H&M raitamekko saattaa löytää tiensä painostaan huolimatta rinkkaan. Sen verran on tässä mekossa vaihtoehtoja tarjolla. Musta ja valkonenhan on just ne värit joitten kaa sopii "ihan mikä vaan". Ehkä siis myös reilissä likastuneet hiukset ja kamera.

Tässä kuitenkin suurimmat kesäinspiraationi. Sitten ensiviikolla järjestettävien graduation -juhlien lisäksi. Ja niihin pukeutumismutkat on vedetty jo suoraksi ajat sitten ja vihdoinkin maailman ihanin juhlamekkoni pääsee ihmisen ilmoille.

Mikä on teijän lemppari näistä kokoonpanoista? Entä kuinka moni teistä unelmoi jo tiettyä tapahtumaa varten asujaan?


2 comments:

  1. Hei millä sä muokkaat näit sun kuvii? Tosi kivat muokkaukset! :)

    ReplyDelete
  2. Vähä millä sattuu. Polyvore alla sit picasa, picmonkey, piktochart, gimp, etc

    ReplyDelete