August 21, 2012

Just do it yourself: cellphone skin

Yeah. I'm not the type of person to tell about my phone or computer or camera, or anything like that. But today I will make an exception. I have Lumia 710, which is kind of new and I got it sort of accidentally. I was completely happy with my old brick phone also. Lumia I have now is great and everything, some little problems like 3G not working. But the biggest problem is that they don't sell any cool skins for it!

So naturally I had to make one myself... Bought a simple transparent skin and simply drew on it. And to prevent the drawing from fading away in use, I did it "inside" the skin. Because ofc you can see it since the skin is transparent.

Jep. En oo sellanen tyyppi joka yleensä kertoo puhelimestaan, tietokoneestaan tai kamerastaa, tai mistään sellasesta. Mutta tänään teen poikkeuksen! Mulla on Lumia 710, joka on aika uus ja sain sen vähän niinkun vahingossa. Olin ihan tyytyväinen sen edeltäjäänkin, joka oli vanha ja näppäimellinen! Lumia joka mulla nyt on, on hyvä ja kaikkea, vaan jotain pienii ongelmii niinku 3G kokonaan toimimattomuus toistaseks ainakin. Mut suurin ongelma on että ne ei tee niihin mitään kivoja kuoria!

Joten tietenkin mun piti tehä ite omani... Ostin simppelin läpinäkyvän kuoren ja vaan piirsin siihen. Ja ehkäistäkseni sen kuvan kulumista, piirsin kuoren "sisään", koska tietenkin se näkyy ulospäin kun kuori on läpinäkyvä!Here's so pics! Ja kuvia!
7 comments:

 1. <3 ah rakastan sun tyyliä

  ReplyDelete
 2. Vitsit kuin kiva tosta tuli! :)

  janinastyle.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. + Netistä löytää mielettömästi kuoria lumioihin! T. Lumia 710 omistaja, jolla timanttikuoret :)

   Delete
  2. Musta mielettömästi on täs aika vahva sana, ku en tosiaan suuren netin lumoistakaan ole löytänyt yhtään kivaa. iPhonen kuoria sen sijaan voisin hamstrata ikuisuuksiin, jos puhelin löytyis.
   Plus en oikeestaan oo hirvee hyvä shoppailija netissä. Ja kummastus lähinnä kohdistu siihen että Suomessa ei niitä kuoria tunnu löytyvän sitte mistää.
   Kiva et tykkäät sun timanttikuorist, ne ei olis yhtää omaa tyyliini. :)

   Delete